Her Kadının Hayali: Giyim Odaları

17-08-2023 17:17
Alışveriş yapmaktan zevk alan, dolaplar dolusu kıyafete sahip olsa da yenilerini almaktan geri duramayan kadınların ortak bir hayali var… İçine tüm giysi ve aksesuarların düzenli bir şekilde yerleştirilebileceği, geniş ve şık bir giyim odası… Doğru düzenlenmiş bir giyim odası size hem eşyalarınızı yerleştirmek, hem de giyinmek için özel bir alan sağlar. Birbirinden farklı giyinme odası modelleri ve tasarımları, aynı zamanda yatak odanızı da daha sade bir hale getirir.

Eğer siz de alışveriş yapmaktan hoşlanan, yeni ya da eski hiçbir kıyafetinden vazgeçemeyen ve sonunda dolabını şişirenlerdenseniz, evinizde ihtiyacınız olan şey bir giyim odası olabilir. Geniş bir yatak odanız varsa veya yatak odanıza yakın, boş bir alana sahipseniz; kıyafet, ayakkabı ve aksesuarlarınızın düzen içerisinde durmasını sağlayacak bir giyinme odası yaratabilirsiniz.  Evinizde uygulamak isteyebileceğiniz giyinme odası fikirlerinden birkaçına gelin birlikte göz atalım.

Camekan: Şık ve kullanışlı

Kullanışlı bir giyinme alanı yaratmak için ideal, uzun kenarlarına boydan boya dolap yerleştirebileceğiniz dikdörtgen şekilli bir oda... Giyinme odası dolaplarının içinde ne olduğunu görmek için dolap kapaklarını açmak zorunda kalmak istemiyorsanız, cam kapakları tercih edebilirsiniz. Camekan sayesinde kıyafetlerinizi hem tozdan koruyabilir hem de ihtiyacınız olan giysileri çok daha kolay bulabilirsiniz.

Aynalı dolaplar: Geniş ve ferah

Ne giyeceğinize karar vermeye çalışırken,farklı kombinleri giyip çıkarırken mutlaka bir aynaya ihtiyaç duyacaksınız. Eğer giyinme odanızı aynalı dolaplarla kaplarsanız, kıyafetlerinizin üzerinizde nasıl durduğunu birçok açıdan görebilirsiniz. Aynalar iç mekânda derinlik hissi vereceği için, giysi odasının olduğundan daha geniş ve ferah görünmesi de elde edeceğiniz ikinci avantaj… Kapaklı dolaplar sayesinde kıyafetlerin görünmemesi de yine odanın sadeliğine ve şıklığına katkıda bulunacak detaylardan.

Yüksek dolaplar: Sade ve fonksiyonel

Ev dekorasyonunda minimalist tarzı benimseyenlerin tercih edeceği tasarımlardan biri de, duvar boyunda dolaplarla kaplı bir giyinme odası olabilir. Tavan, zemin ve dolapları aynı renkte tercih ederek odanın genelinde bütünlüğü ve sadeliği sağlayabilirsiniz. Tavana kadar yükselen dolaplar, çok sayıda kıyafetinizi ve hatta valiz gibi büyük eşyalarınızı bile rahat rahat yerleştirmenizi sağlayacak. Kullanışlılığı ön planda tutacağınız giyinme odanızda, sade eşya seçimiyle de minimal görünüme katkıda bulunabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.