İçinizi Isıtacak Kış Bahçeleri

17-08-2023 17:13
Eğer bahçenizin bir kısmını, balkonunuzu veya terasınızı kapatarak şık bir yaşam alanı oluşturma fikri sizin de kulağınıza hoş geliyorsa ve evinizde böyle bir uygulama için yeteri kadar alan mevcutsa, size ilham ve fikir vermesi açısından, bu yazıda derlediğimiz birbirinden hoş bahçe tasarımlarına göz atmanızda fayda var!

Adeta Bir Oturma Odası Kadar Konforlu…

Kış bahçesi sakin bir şekilde kitap okuyabileceğiniz, hobileriniz ile ilgilenme fırsatı bulabileceğiniz veya sadece dinlenebileceğiniz bir alan olarak da düşünülebilir.Bu nedenle, dekorasyon için konforunuzu en üst düzeye taşıyacak eşyalar seçmeniz gerekir.Bu alanda klasik bahçe mobilyaları kullanmak yerine, aynı oturma odanızdaki oturma grupları gibi rahat ve yumuşak mobilyaları tercih edebilirsiniz. Kitap okumak için tekli koltukları veya sallanan sandalyeleri, dinlenmeye çekilmek için ise kanepeleri tercih edin ve keyfinize bakın!

Ahşabın Doğallığını Yaşatacak Bir Yaşam Alanı

Kış bahçenizi dikkat çekici aksesuarlarla dekore etmeniz, saksılarla süslemeniz şart değil…Gösterişten uzak mobilyaları, yumuşak ve doğal renkleri tercih edip az sayıda eşya ile bahçenizi dekore ederek sade ve dinlendirici bir alan yaratabilirsiniz.Mobilya seçiminde ahşap kullanarak,doğallığı yaşam alanınıza taşıyın ve kendinize sıcacık bir bahçe hazırlayın. Eğer mümkünse, şömineyi de atlamayın!

Kışın da Doğayla İç İçe…

Eğer müstakil bir eviniz ve büyük bir bahçeniz varsa, evden bağımsız olarak da bir kış bahçesi kurabilirsiniz. Hem de ağaçların ve çiçeklerin tam içine! Bahçenin uygun bir bölümünde, boş alanda küçük bir oda veya kameriye şeklinde oluşturacağınız kış bahçesini saksılarla donatın ve yeşilin devamlılığını iç mekân da da sağlayın!

Camekan Kış Bahçesi ile Yeni Bir Yemek Odası    

Bahçede veya balkonda yemek yemek için havanın ısınmasını beklemeye gerek yok... Soğuk kış günlerinde bile; akşamları yıldızların altında, gündüzleri ise gün ışığından maksimum seviyede faydalanarak yemek yenilebilen,dört tarafı camekan olan bir bahçe yaratmak mümkün.Yemek odası olarak dekore edeceğiniz kapalı bahçenizin sıcacık ortamı sayesinde, yemek saatlerinizi her zamankinden daha keyifli hale getirebilirsiniz!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.