Keyifli Bir Yaz Bahçesi İçin Mobilya Önerileri

17-08-2023 16:53
Havaların iyice ısınmaya başladığı şu günlerde, bahçede vakit geçirmek birçok kişi için büyük bir keyif… Kimi zaman yemek yediğimiz, kimi zaman dinlenip kitap okuduğumuz, bazen sadece güneşlendiğimiz, bazen de dostlarımızı ağırladığımız bahçelerde hem göze hitap eden hem de kullanışlı tasarımlara sahip olan mobilyaları tercih etmek ise, alınan keyfi daha da artırıyor. Eğer siz de bu şekilde düşünüyor ve bahçenizi yaza hazırlamak istiyorsanız, bu yazıda sizlere sunacağımız önerilere göz atmadan geçmeyin!  İşte Ron ekibinin önerileriyle, keyifli yaz bahçeleri için tercih edebileceğiniz bahçe mobilyaları…

Her bahçeye lazım: Sehpa & Tabureler

Masa ve sandalye takımları, yaz bahçelerinin önemli birer parçasıdır; fakat her bahçede bu mobilyaları yerleştirebilecek kadar geniş bir alan olmayabilir. Bu durumda daha az yer kaplayan ve mümkünse fonksiyonel olan bahçe mobilyası seçeneklerine yönelmeniz gerekir. Yukarıdaki görselde yer alan sehpa ve tabure takımı gibi iç içe geçen bahçe mobilyalarını tercih ederek hem bahçenin tadını çıkarabilir, hem de alandan tasarruf edebilirsiniz.

Görseldeki ürün:Tri-o Tabure & Sehpa

Samimi bir hava için: Renkli puf

Bahçe mobilyası tercihinizi yumuşak ve renkli puflardan yana kullanırsanız, şirin sahil kasabası kafelerinin dekorasyonlarını bahçenize taşıyabilir, kendinizi tatile çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Fazla yer kaplamayan, hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilen puflar, bahçenize samimi bir hava katmak için ideal!

Görseldeki ürün:Eliptica Puf

Şık bahçelerin olmazsa olmazı: Bank

Özellikle geniş bir alanınız varsa çeşitli yerlere yerleştireceğiniz banklar, bahçenize son derece şık bir görünüm kazandırmanıza yardımcı olur. İster oturma alanı ister sehpa olarak kullanılabilecek resimdeki gibi bir bank, şık bir bahçe tasarımı için ideal mobilyalardan…

Görseldeki ürün: Tream Bank

Oturma odasındaki rahatlığı bahçede de yakalamak için: Koltuk

Bahçede uzun saatler oturabilmek, kimi zaman da uzanıp dinlenebilmek için gereken bahçe mobilyaları,elbette ki oturma odasındaki konforu aratmayacak kadar rahat olan koltuklardır. Bahçenizde üçlü, ikili ve tekli koltuklardan takım yapabileceğiniz gibi, farklı şekillerde tasarlanan ve güneşliği olan koltuk modellerini de tercih edebilirsiniz. Ayrıca fotoğraftaki ürün gibi tekerlekli modelleri tercih ederek, hava durumuna göre iç ve dış mekanlar arasında koltuğunuzu kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Görseldeki ürün:Covus Daybed

Çocuklu aileler için bonus: Bisiklet!

Mobilya önerilerinden sonra, gelelim çocukları mutlu edecek bir parçaya… Eğer çocuklu bir aileyseniz veya sık sık çocuklu misafirleriniz oluyorsa, küçüklerin sıkılmaması ve bahçenizde keyifli vakit geçirmesi için tek ihtiyacınız olan böyle bir bisiklet olabilir!Unutmayın; çocukların favorisi olmaya aday bu tarz bir ürün, aynı zamanda şık bir dekoratif görevi de görecektir!

Görseldeki ürün:Ronbike

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.