Kullanışlı ve Şık: Hayatınızı Kolaylaştırırken Mutfağınızı Güzelleştirecek Aksesuarlar

11-08-2023 09:16
Mutfağınızda her zaman ihtiyaç duyduğunuz aksesuarların hem rahat bir kullanım sunmalarını, hem de yaşam alanınız ile uyumlu estetik tasarımlara sahip olmalarını istemez miydiniz? Öyleyse fonksiyonelliği ve şıklığı bir araya getiren mutfak aksesuarlarını tercih etmelisiniz...

Siz de böyle düşünüyorsanız, Ron ekibinin önerileriyle sizler için listelediğimiz, gerek davetlerde konuklarınızı etkilemenizi sağlayacak gerekse mutfakta iş yaparken avantaj sağlayacak mutfak aksesuarlarına bir göz atın; belki de mutfağınızın birer parçası olmalarını isteyebilirsiniz!

İşte hayatınızı kolaylaştırırken mutfağınızı güzelleştirecek, kullanışlı ve şık mutfak aksesuarları... 

1-    Kokteyl Tabağı

Görseldeki Ürün: Kokteyl Tabağı

Evinizde şık davetler vermek istiyorsanız, birkaç orijinal mutfak aksesuarına ihtiyacınız olabilir. Davetlilerin hem içkilerini hem de içkinin yanında sunulan peynir, meyve gibi aperatifleri bir arada almalarını sağlayan kokteyl tabakları, gerek iki ihtiyacı birleştiren kullanışlı yapılarıyla, gerekse estetik görünümleri ile davetinize damga vuracak aksesuarlardan biri olabilir.

2-    Ney Şaraplık

Görseldeki Ürün: Ney Şaraplık

Aniden gelen misafirleriniz için evinizde her zaman fazladan birkaç şişe şarap bulunduruyorsanız, mutfağınızda mutlaka bir şaraplığa yer vermelisiniz.Ney şekliyle evinize farklı bir hava katacak bu şaraplık da, alışverişlerde ya da seyahatlerde fazladan aldığınız şarap şişelerini şık bir şekilde mutfağınızda depolamanızı sağlayacak kullanışlı bir mutfak aksesuarı.

3-    Puzzle Mat

Görseldeki Ürün: Puzzle Mat

Kahve saatlerinize esprili bir tasarım ile katkıda bulunacak puzzle mat, sehpa, masa gibi yüzeyleri korurken aynı zamanda iç mekânlarınıza da şıklık katacak aksesuarlardan. Puzzle parçaları şeklinde tasarlanan bardak altlıkları misafirlerinize hoş bir sunum yapmanız ya da kendinizi şımartmanız için ideal...

4-    Peynir Tahtası ve Bıçağı

Görseldeki Ürün: Peynir Tahtası ve Bıçağı

Davetlerde şarabın yanında sunacağınız peynir ve meyve ikramlarını hoş bir şekilde sergilemek için tercih edebileceğiniz peynir tahtası ve bıçağı, şık bir mutfakta mutlaka bulunması gereken aksesuarlarından biridir... Üzerinde peynir kesebileceğiniz ve kestikten sonra farklı bir tabağa koymanızı gerektirmeyecek kadar şık olan böyle bir peynir tahtası ile yanında gelen bıçağı da, mutlaka sahip olmak isteyeceğiniz parçalardan!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.