Modern Evler İçin Yaratıcı Dekorasyon Fikirleri

17-08-2023 16:51
Evinizin özenle dekore edilmiş, orijinal ve şık mobilyalar ile göz alan modern görünümlü bir yaşam alanı olmasını mı istiyorsunuz? Öyleyse, modern ev dekorasyonunda tercih edilebilecek renklerden,sade ve şık ortamların vazgeçilemeyen unsurlarına kadar pek çok ipucu yakalayabileceğiniz bu yazıya göz atmadan geçmeyin. İşte modern bir görünüme sahip şık yaşam alanları için yaratıcı dekorasyon fikirleri:

Standartların ötesinde bir çalışma odası

Stillife-27.jpg

Çalışma ortamında sade, minimal çizgilere sahip şık mobilyalar olmasını kim istemez ki? Siz, yaptığınız işe odaklandığınızda ilginizi dağıtmayacak kadar sade bir görünüme sahip olan; fakat dönüp incelediğiniz zaman da zihninizi harekete geçirecek kadar zekice tasarlanmış mobilyalar ve aksesuarlar ile standartların dışına çıkacak modern ve şık bir çalışma odası oluşturabilirsiniz.

Öne çıkan ürün:Burgu Tabure

Koyu renkler ile elit bir hava yaratın


Modern ev dekorasyonunuzda ağırlıklı olarak koyu renkleri tercih ederek elit bir hava yaratmanız mümkün... Mobilya seçiminde, zeminde ve hatta duvarlarda dahi koyu tonları kullanabilir, belli başlı parçalarda ise koyu kırmızı ya da yeşil gibi göz kamaştıracak renkleri tercih ederek elit bir ortam yaratabilirsiniz.

Öne çıkan ürün:Ninni Koltuk

Modern dekorasyon tarzını dış mekâna taşıyın


İç mekânda olduğu kadar dış mekânda da gerek fonksiyonel yapıları gerekse orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken mobilyalara ihtiyaç var… Yukarıdaki görselde yer alan katlanır bank, içe içe geçen sehpa takımı gibi gösterişten uzak olan, fakat orijinal görünümleri ve işlevsel yapılarıyla öne çıkan mobilyalar ile bahçe ya da balkon gibi dış mekanlarda da modern dekorasyon tarzını uygulamanız mümkün.

Öne çıkan ürün:Tream Bank

Ahşabı yaşam alanınıza dahil edin


Modern bir iç mekan tasarımına mükemmel uyum sağlayacak olan ahşap, zevkli bir yaşam alanı dekorasyonu için rahatlıkla tercih edilebilecek malzemelerden biri. Zarif çizgilere sahip olan ahşap mobilyaların ya da aksesuarların verdiği doğal ve sıcak hava, evinizde pozitif enerji kaynağı olabilir…

Öne çıkan ürün:Box 8 Kitaplık

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.