Öne Çıkan Tasarımları İle Ron 2017 Kreasyonu

17-08-2023 17:08
Geniş vizyonu ve yenilikçi yaklaşımı ile iç mekân tasarımında kısa sürede kendi çizgisini yaratmayı başaran Republic of Narcist, takipçilerini heyecanlandıracak yepyeni tasarımları ile kendini bir kez daha yenilerken mobilya modasına da şekil vermeye devam ediyor... Seçkin estetik anlayışını yetenekli tasarımcıları ile hayata geçiren marka, yeni sezonda da aydınlatmadan aksesuara, banyodan yemek odasına geniş bir yelpazeye yayılan çok sayıda orijinal tasarım ile yaşam alanlarına modern bir dokunuşta bulunacak.

Gelin; bu senenin mobilya trendlerini belirleyecek Ron 2017 kreasyonunun öne çıkan parçalarına birlikte bakalım!

Özgürlüğü Zarafetle Vurgulayan Bir Tasarım: Freedom Ahşap Kuş Figürü

Bakmasını bilenler için en küçük detaylar bile önemlidir… Anlamlı bir şekilde Freedom diye isimlendirilmiş bu ahşap aksesuar da, iç mekânların dikkatli gözlerden kaçması mümkün olmayan küçük ama etkileyici bir parçası olacak! Dekoratif aksesuarlar için sık tercih edilen kuş figürüne minimal ve modern bir yaklaşım getiren ürün; evinizdeki ahşap sehpa, kitaplık, çalışma masası gibi parçaları şık bir şekilde tamamlamak için ideal!

İster Bistroda,İster Çalışma Masasında: Burgu Tabure

Burgu tabure, Ron yeni sezon ürünleri arasında hem estetik görünümü hem de fonksiyonel yapısı ile öne çıkan bir parça… Modern tasarım anlayışının, üretim aşamasında, mühendisliğin yüksek teknoloji ile buluştuğu ahşap tabure, sade görünümü ve ayarlanabilir yapısıyla ofisten ev ve cafe gibi ortamlara kadar birçok mekânda rahatlıkla tercih edilebilir. Zamansız tasarım olmaya da aday...

Üretiminde 5 eksenli CNC (Computer Numerical Control - Bilgisayar Sayımlı Yönetim) işleme kullanılan modelin yapım aşamasına dair ilgi çekici detayları, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=A2p5Ghtc2Bo

Minimal Çizgiler Corian Kalitesi İle Hayat Buldu: Nerdie Lamp

Tasarımlarına hayat verirken ahşabın en kalitelisini seçmeye özen gösteren Ron, Nerdie Lamp ile de birçok mimar ve tasarımcının favori malzemesi olan Corian’ın hakkını veriyor… Doğal mineraller içeren, homojen bir yapıya sahip dayanıklı bir malzeme olan Corian ile Akriligin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan Nerdie Lamp, çalışma masalarında geçirilecek zamanı her zamankinden keyifli kılacak!

Çalışma alanına odaklanmanızı sağladığı gibi çevresine de gözü yormayan yumuşak bir aydınlatma sağlıyor.

Kaliteli Malzeme İle Fonksiyonel Tasarımın Buluşması: U-Turn Masa

Çalışma masası, “Her eve lazım!”kategorisine giren mobilyalardan… Ron 2017 kreasyonunun öne çıkan parçalarından U-Turn çalışma masası ise, dekoratif ceviz ahşap yüzeyi ve fonksiyonel tasarımı ile o her evde bulunan masaların arasından kolaylıkla sıyrılmayı başarıyor. Özellikle ahşabın ağırlıkta olduğu modern yaşam alanları için ideal olan, minimal tasarımı ile dikkat çeken ürün, kavisli tabla detayı ve gizli çekmecesiyle de ekstra kullanım alanı sağlıyor.

 Basit Olduğu Kadar Farklı: Rabbit Sehpa

“Basit bir sehpa ne kadar farklılaştırılabilir?” diye düşünüyorsanız, aradığınız cevap Rabbit sehpa olabilir... Kıvrımlı yapıdaki ahşap yüzeyi ve tek parça metal ayak detayı ile abartısız, ama aynı zamanda da oldukça dikkat çekici bir görünüme sahip olan bu yan sehpa, evin yer yerinde kullanıma müsait olduğu gibi, şık bir dekoratif olarak da düşünülebilir!

Çocuklar da Unutulmadı: Ronbike

Gün geçtikçe artan ürün çeşitliliği ile her zevke ve mekâna hitap eden Ron, son tasarımlarından Ahşap Bisiklet ile yetenek ve deneyimlerini bu sefer de küçükler için ortaya koydu… Sağlam malzemesi ve abartıdan uzak çizgileri ile Ron kalitesini oyun alanına taşıyacak olan ürün, markanın 2017 mobilya trendlerine yön verecek kataloğunun en eğlenceli parçası olarak ön plana çıkıyor!

Eğer mobilya trendlerinden uzak kalmak istemiyorsanız, bütün bu seçkin ürünlerin ve çok daha fazlasının beğenilerinize sunulduğu Ron 2017 koleksiyonunu burada inceleyebilirsiniz!

Göz Alıcı Şıklık, Üst Düzey Konfor: Bubble Koltuk

İster kahve eşliğinde kitap okumak için evin en sevdiğiniz köşesinde, ister misafirlerinizi ağırlamak için ofiste… Nerede tercih ederseniz edin, göz alıcı bir şıklık ile üst düzey konforu bir araya getiren Bubble koltuğun bulunduğu ortamın en özel parçalarından bir tanesi olacağı kesin... Farklı renk ve döşeme seçenekleri ile  döşemede kapitone uygulaması ile de lüx kavramını vurgulayan berjer, modern yaşam alanlarının şıklığını tamamlamak için ideal!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.