Şık ve Pratik: Kısıtlı Alanlar İçin İdeal Katlanabilir Mobilyalar

17-08-2023 17:09
Şık ve Pratik: Kısıtlı Alanlar İçin İdeal Katlanabilir Mobilyalar

Günümüzde evlerin gittikçe küçülmesiyle, daha kullanışlı yaşam alanları tasarlamak bir ihtiyaç haline geldi. Ev için gerekli olan pek çok mobilyaya iç mekânlarda yer bulunamaması, katlanabilir mobilyalar sayesinde neyse ki bir sorun olmaktan çıkıyor. Sandalyeden yatağa, sehpadan çalışma masasına kadar pek çok katlanabilir mobilya çeşidi hem iç mekânda ferahlık sağlıyor, hem de dar alanları en verimli şekilde kullanmaya imkân tanıyor.

Gelin, kısıtlı alanlara şık ve pratik bir dokunuş katan katlanabilir mobilya örnekleri arasından sizler için derlediklerimize birlikte göz atalım!

Katlanabilir Masa Sandalye Takımı

Katlanabilir mobilya deyince akla ilk katlanır sandalye ve masa takımları gelir. Sıcak havalarda balkonların vazgeçilmezi olan, masa ve sandalyelerden oluşan bu takımları yazın keyif yaparken kullanabilir, kış geldiğinde ise katlayıp iç mekânda minimum yer kaplayacak şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Konsolun İçinde Saklı Yatak Tasarımı

Çok sık yatılı misafir ağırlamak durumunda kalıyorsunuz ve evinizde misafir odası mı yok? Bu durumda yapılması gereken, yatağa dönüşebilen bir konsol tercih etmek olabilir. Normalde şık bir konsol iken, gerektiğinde yumuşacık bir yatağa dönüşen akıllı mobilyalar,misafir ağırlarken hayat kurtarabilir!

Yatağa Dönüşebilen Çalışma Masası

Okula giden ve dolayısıyla evde bir ders çalışma ortamına ihtiyaç duyan çocuklar için ekstra alan yaratmak, akıllı mobilyalarla çok kolay... Katlanarak yatağa dönüşen çalışma masaları sayesinde hem dar alanı verimli bir şekilde değerlendirebilir, hem de çocukların odasını daha eğlenceli hale getirebilirsiniz!

İster Koltuk İster Yemek Masası

Yemek yemek veya çalışmak için bir masaya ihtiyaç duyan, fakat gerektiğinde de odada alan kazanmak isteyenler için müthiş bir tasarım daha… Dilediğinizde masa takımı, dilediğinizde koltuk olabilen katlanabilir mobilyalar sayesinde kısıtlı alanınızı iki farklı ihtiyacınızı da karşılayacak şekilde kullanmanız mümkün!

Hem Sehpa Hem de Bilgisayar Masası

Sıradaki akıllı mobilya,evinde çalışma masası koymak için yeterli boş alana sahip olmayanlara geliyor… Hem sehpa hem de bilgisayar masası olabilen bu parça sayesinde, evinize ekstra bir çalışma masası yerleştirmenize gerek kalmayacak. Sehpanın içinden çıkan parçanın üzerinde bilgisayarınızı kullanabilir, dilediğinizde de arkanıza yaslanıp keyfinize bakabilirsiniz!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.