Ufkunuzu Açacak 5 Yaratıcı Aydınlatma Çözümü

17-08-2023 17:14
Lamba deyip de geçmemek gerek. Sadece aydınlatma amacı ile değil, bir dekorasyon öğesi olarak da kullanılan lambalar; aslında bir anlamda içinde bulundukları evde yaşayanların zevkini de yansıtırlar.Her ne kadar birçok kişi lamba tercihi söz konusu olduğunda genelde klasik tasarımlara bağlı kalsa da, aslında iç mekanların aydınlatılması için son derece yaratıcı alternatifler de bulunabilir.

 

Biz de bu yazımızda, birbirinden yaratıcı lamba modellerini sizler için mercek altına aldık. Eğer siz de sıradan lambalardan sıkıldıysanız ve değişiklik arayışı içerisindeyseniz, sizin için derlediğimiz yaratıcı aydınlatma çözümlerine mutlaka bir göz atın!

 

Bir Merdiven Sadece Merdiven midir?

Eski ahşap bir merdivenin; kurumuş dallar, birkaç kristal süs ve ampuller ile bir araya getirilmesiyle oluşturulan bu tasarım; sıra dışı bir aydınlatma çözümü olarak öne çıkıyor.Dilerseniz siz de kullanmadığınız bir merdiveni ampullerle giydirerek odanızı daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

 

Rengarenk Şişelerden Süzülen Işık

Hem modern olarak dekore edilmiş evlere hem de cafelere çok yakışacak bu tasarım; iç mekanlarınıza canlılık ve renk katmak istiyorsanız aradığınız aydınlatma çözümü olabilir. Ortama farklı bir hava verecek olan bu tasarımı uygulaması da -resimden de görülebileceği üzere- son derece kolay.

 

Zamanında Bisikletti, Ama Artık...

Eskidiği ya da bozulduğu için yüzüne bakmadığınız bisikletinizi artık kaldırdığınız yerden çıkarma vakti geldi. Bisikletinizin bir hurda yığınına dönüşmesinin önüne geçecek bu aydınlatma fikrini, renkli ampullerle uygulayarak çok şirin bir çocuk odası lambası elde edebilirsiniz.

 

Rengarenk Kasalar

Canlı renkleri ve hareketliliği ile öne çıkan bu aydınlatma çözümü ise dekorasyonda eğlenceli çizgilerden hoşlananlar için mükemmel bir fikir. Bu tasarım için siz de; yakınınızdaki bir manav ya da semtinizde kurulan pazardan alacağınız ahşap kasaları boyayarak işe başlayabilirsiniz. Düşüncesi bile eğlenceli değil mi?

 

Uçan Abajur mu O?

Farklı aydınlatma çözümlerine meraklıysanız ve “Kendim bir şeyler tasarlamayı seviyorum” diyorsanız bu sıra dışı aydınlatma fikri tam size göre! Değişik renk ve modellerdeki abajurların ters şekilde tavana monte edilmesiyle ortaya çıkan bu şık tasarımın evinize farklılık katacağı kesin.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.