Yemek Odası Şıklığı: İştah Açan Tasarımlar

17-08-2023 16:57
Yemek odaları, gerek akşam saatlerinde hoş bir ortamda yemek yemek, gerekse konukları şık bir şekilde ağırlayabilmek için her zaman özenle dekore edilmelidir. Eğer siz de hem ailenizin, hem de konuklarınızın iştahını açacak bir yemek odası dekore etmek istiyorsanız,önce sizin için derlediğimiz ilham verici örneklere bir göz atmanızda fayda var! İşte;kimi zaman ahşap mobilyalar ile samimi bir hava kazanan, kimi zaman da gotik bir tarz ile büyüleyen, birbirinden şık tasarımları ile iştahınızı açacak yemek odası dekorasyonları:

Kırmızının karşı konulmaz çekiciliği…

Kırmızının duygular üzerindeki etkilerini bilmeyen yoktur…Eğer siz de bu enerji veren, iştah açan rengi seviyorsanız, onu yemek odası tasarımınızda kullanmaktan çekinmeyin. Gerek mobilya ve aksesuarlarda, gerek masa örtüsü gibi tekstil ürünlerinde tercih edebileceğiniz kırmızının hakimiyeti ile,çekici bir yemek odası dekorasyonuna sahip olabilirsiniz…

Yemek odasında gotiktarz

Gotik, dekorasyonda özellikle de cesur, görkemli parçaları tercih edenlerin ilgi duyduğu bir tarz…Böyle bir yemek odası tasarımı için ihtiyacınız olan şeyler ise uzun mumlar, kıvrımlı mobilyalar, bol aksesuar ve soluk renkler… Pastel tonlardaki renk seçiminin de etkisi ile dingin bir ortam yaratacak olan resimdeki gibi bir gotik tasarım; ayna, sehpa, heykel, canlı çiçek gibi pek çok mobilya ve aksesuar ile desteklenebilir.

Modern çizgiler, samimi renkler

Yemek odası dekorasyonunuz da her zaman baskın renkleri kullanmak, fazla detay ile etrafı doldurmak zorunda değilsiniz. Modern mobilyalar ile sıcak renkleri bir arada kullanarak, abartısız ama son derece şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Örneğin fıstık yeşili, turuncu gibi renkler ile yemek odanıza canlılık katarken, mobilyalarınız da da temiz ve kusursuz görünümü ile her zaman kendine hayran bırakan lakeyi tercih edin!

Ahşabın sıcaklığı ile samimi bir tasarım

Ahşap, girdiği her ortama sıcaklığı ve samimiyeti de beraberinde getirir... Dolayısıyla yemek odası dekorasyonunuz da yer vereceğiniz ahşap malzemesi, konuklarınız için sıcak ve rahat bir ortam oluşturmanıza önemli bir katkı sağlayacaktır. Özellikle de dekorasyonda doğallıktan yanaysanız, evin diğer her odasında olduğu gibi yemek odasında da gönül rahatlığıyla ahşabı tercih edebilirsiniz!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.